Matilda - Hoppklasser ponny

2013-10-30 @ 10:04:00
~ Matilda
I fall det är någon som inte vet vad exempel lätt D motsvarar för höjder på, exempel en D-ponny. Eller om någon är osäker på vilka höjder alla klasser motsvarar.  
 
Lätt E
Det lägsta du får hoppa på en lokal tävling.
A-ponny: 40cm
B-ponny: 50cm
C-ponny: 60cm 
D-ponny: 70cm 
 
Lätt D
A-ponny: 50cm
B-ponny: 60cm
C-ponny: 70cm
D-ponny: 80cm
 
Lätt C
A-ponny: 60cm
B-ponny: 70cm
C-ponny: 80cm
D-ponny: 90cm
 
Lätt B
A-ponny: 70cm
B-ponny: 80cm
C-ponny: 90cm
D-ponny: 100cm
 
Lätt A 
A-ponny: 80cm det högsta en A-ponny får gå.
B-ponny: 90cm
C-ponny: 100cm
D-ponny: 110cm  
 
MSV:B
B-ponny: 100cm det högsta en B-ponny får gå. 
C-ponny: 110cm
D-ponny: 120cm
 
MSV:A
C-ponny: 120cm det högsta en C-ponny får gå.
D-ponny: 130cm
 
Svår
D-ponny: 135cm det högsta en D-ponny får gå.
Lånad bild från google, på Matilda Sparrenhök och Törnblommesländan!

Matilda - Anledningen till att bloggandet inte har varit bra är att....

2013-10-29 @ 21:23:00
~ Virdarnas Peppar
Anledningen till att bloggandet inte har varit på topp är att, Peppar har åkt. Vilket så klart är/var väldigt jobbigt och tråkigt. Även fast det mest är mamma som har ridit och tagit hand om honom, har jag ändå fäst mig i honom. Vi hade honom ju ändå i lite mer än två år, de blir ju familjemedlemmar. Man är i stallet varje dag och tar hand om dom, så det klart att dom betyder mycket för än. Han är ju så speciell och hans personlighet gör att det är svårt att inte gilla honom. Han har en speciell plats i mitt hjärta som alltid kommer att tillhöra honom. Saknar honom verkligen, världens gosigaste och snällaste ponny. Det känns så klart bättre nu än när han åkte det är ju snart en månad sen. Men det är så klart ledsamt. Hoppas ni förstår varför jag inte har haft lust till att blogga senaste tiden.❤
Kommer inte att skriva någon novell, men ni kan räkna med att det kommer att komma ett inlägg om honom. Han har det toppen där han står nu, och jag kommer helt klart att åka och hälsa på honom, så snart som möjligt. Kommer också komma upp en massa bilder på honom som jag och mamma har tagit när jag lagt in dom på datorn.❤
 
 
 
 
  
 
Världens finast ponny!

Matilda - Make people happy!

2013-10-27 @ 13:30:00
~ Matilda
Något alla borde tänka på. Då det kanske inte är något man direkt går och tänker på i vanliga fall. Att göra andra glada, betyder mycket. Bara att bli bemött av ett leende när man känner sig ledsen kan göra en hel del. En så pass lite sak kan göra så mycket. Att göra andra glada, och ha roligt. Inte göra sig rolig på andras bekostnad, det är stor skillnad på att skratta med någon än åt någon.
 
Alla har ju någon gång känt sig ledsen, och då känns det bra att han någon som stöttar och muntrar upp än. Som försöker göra en glad och få än att tänka på något annat.
 
Plus att allt blir ju så mycket roligare när man är glad och kan vara det tillsammans med någon.
 
Ett leende förlänger livet (det vet ju alla). Fast det ligger nog något i det, trotts allt.
 

Matilda - 💕

2013-10-26 @ 21:07:00
~ Dalsgårds Chico
Så många känslor som finns i denna bild! Världens finast ponny! 

Matilda - Before I die

2013-10-25 @ 23:14:00
~ Matilda

Matilda - I helgen

2013-10-18 @ 16:52:10
~ Matilda
Hej har fått en fråga som jag tänkte svara på i ett inlägg nu i helgen då jag tycker att det kanske är en fråga som många undrar lite över i alla fall de som känner mig lite. 
Plus att jag sa att jag skulle skriva om varför det inte har varit så bra uppdatering här. Tror att de delvis går ihop i varandra lite. 

I alla fall, kommer det bli efter jag varit på Ullared. Har också två åsikts inlägg på gång. Känns som jag sagt det rätt många gånger hahh, men förhoppningsvis kommer de upp den här gången när de är klar. 




Matilda - Så var det torsdag

2013-10-17 @ 07:55:07
~ Matilda
Sitter på bussen på väg till skolan. Den här veckan har gått sjukt fort, redan torsdag liksom. 
Slutar halv 4 idag, ska plugga lite till ett prov vi ska han nästa vecka, och åka till stallet och fixa. Det är typ så den här dagen kommer att se ut. 





Matilda - Dålig uppdatering

2013-10-14 @ 17:33:09
~ Matilda
Hej förlåt får urdålig uppdatering. Har inte alls haft någon lust till att blogga eller något i den stilen, senaste tiden. Har i alla fall en anledning till det, vilket ni kommer att få veta senare.
 
Den här veckan händer det väll inget speciellt. Förutom att jag ska åka till Ullared på lördag, vilket kommer bli kul. Hoppas på att kunna hålla igång uppdateringen någorlunda i alla fall, har dock inte så mycket att skriva om så förslag skulle vara ett stort plus.  

Matilda - Testar

2013-10-03 @ 22:30:00
~ Matilda
Hej, har precis laddat ner blogg.se till mobilen. Hoppas att det fungerar den här gången. Till våran gamla blogg (vmryttare) hade jag den appen, och det fungerade inget vidare. Kunde inte lägga till bilder i inlägg eller ens publicera vissa av inläggen då, så hoppas på att det fungerar bättre nu. Vi får se. 
 
Förhoppningen är att uppdateringen ska bli bättre nu då jag inte behöver gå in på datorn så fort jag ska blogga. Det är smidigare att bara gå in på mobilen, plus att det går att blogga vart man än är bara man har internet.
 



Matilda - Ni...

2013-10-01 @ 19:00:55
~ Frågor och Svar
Ni har väll inte glömt bort frågestunden?