Victoria - crosscountryriding.blogg.se

2013-09-12 @ 09:00:00
~ Matilda
Vi är två glada tjejer på 15 vårar som älskar livet och mer än gärna bjuder på oss själva. Och nej den viktiga detaljen att vi heter Matilda och Victoria har jag inte glömt bort. Vill ni läsa mer om oss som personer eller våra hästar är det bara att trycka på våra namn bland flikarna ovan.

 

Jag och Matilda har bloggat tillsammans sedan 2011 då vi startade bloggen vmryttare som säkert en del känner igen. Numera heter bloggen dock crosscountryriding.blogg.se och förhoppningsvis har våra inlägg utvecklas och kommer hålla en högre kvalité än de gjorde när vi fortfarande var aktiva på vmryttare. Så varför har vi valt detta till synes krångliga bloggnamn. Jo, sanningen är så enkel att det betyder terräng. Något som vi båda tycker väldigt mycket om.

 

Så även om vi inte är några tävlingsryttare på elitnivå eller åsiktsmaskiner som provocerar allt och alla så hoppas vi att ni i alla fall vill läsa bloggen och det vi kommer bjuda på. Förhoppningsvis blir det en mix av häst, livet i största allmänhet och några åsiktsinlägg. Dock som rör andra ämnen än pessoabett och den eviga hjälmfrågan. Dessa exempel har diskuterats på tusen olika ställen (även vår gamla blogg) och börjar nu kännas lite uttjatade. Vi ska istället satsa på nytänkande och fräscha inlägg.

 

Vi hoppas i alla fall att ni vill följa oss på vår resa genom livet, genom motgång och framgång på en väg där nya destinationer ständigt ploppar upp. Ingen av oss vet var vi kommer hamna och om vi kommer kunna fullfölja våra drömmar. Men genom att sikta mot det omöjliga når vi högsta graden av det möjliga.

                                                                                                                       


Postat av: Sara

Hej Matilda,

Jag vet inte om du läser din blogg längre, men googlade på Virdarnas Peppar och fick fram din blogg med alla de fina bilderna på honom. Så vit han har blivit, fina peppar!😍 Jag hade peppar från 99 fram till 2003 (tror jag). Förstod på ditt sista inlägg att ni inte har honom kvar. Men blev så glad över att se bilderna på honom, och över att han hamnade hos er! Ni verkar ha haft några fina år ihop! 💕 Hälsningar, Sara

2018-07-27 @ 12:42:51
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback