Matilda - Lång dag

2013-11-28 @ 20:58:23
~ Matilda
Som rubriken lyder känns det som att det har varit en riktigt lång dag. Har hunnit med allt och ingenting ungefär. Just nu sitter jag och kollar på i huvudet på Gunde Svan. Tycker att det är häftigt att se och höra hur målinriktade och medvetna de är. Även att de vet precis hur det ska göra för att bli bäst. Det man måste veta och vara för att bli bäst, i vad det än gäller. Utan vilja och mål kommer man inte så långt. 
 
Ska läsa lite till på en läxa innan jag går och lägger mig. Skönt att det är fredag i morgon. Det är behövligt!
 
 
 

Matilda - STOR HISS!

2013-11-26 @ 19:30:00
~ Hiss och Diss
Skulle vilja ge en stor hiss till schckemöhles ny höst/vinter kollektion för 2013. Riktigt snygga saker som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig att ha. Snyggt färgglada saker, som är stilrena och sticker ut lagom mycket. De har helt klart lyckats med denna kollektion! Passar lika bra på tävlingsbanan som till vardags.
Min absoluta favorit outfit för tillfället. Så fin! Om jag skulle ha haft en häst skulle jag helt klart köpt den.
 
 
20068796-origpic-bd05f1                                 Fleecelindor från vinterkollektionen 2013 – Schockemöhle
20069846-origpic-22a7c4
Vad tycker ni? Hiss eller diss?
 

Matilda - Monday again

2013-11-25 @ 19:59:00
Allmänt
 
Då var det måndag igen. Har rätt mycket som ska göras den här veckan i skolan. Har So läxa tills imorgon samt hemkunskaps prov. Engelska glosor och idrottsläxa till på onsdag. Så det är en del dock är det inte något som är så jätte ansträngande eller svårt, så det borde gå rätt fort.
 
Annars händer det inte så mycket den här veckan vad jag vet nu i alla fall. Har pluggat inför hemkunskapen och gjort So läxan nu, och ska snart kolla på tonårsbossen.
 

Matilda - Pluggar

2013-11-05 @ 22:25:36
~ Matilda
Pluggar historia som en galning.. Har prov om första världskriget i morgon. Känns faktist som att det kommer att gå bra. Vilket borde vara ett rätt gott tecken då, jag ofta tror att det kommer att gå dåligt. Även fast det oftast inte gör det. Det är rätt mycket i skoan nu mycket prov som man ska plugga till och så. Har NO prov på fredag samt två prov nästa vecka och ytligare ett veckan efter det. Märks att det snart ska sättas betyg.
 
I övrig händer det väll inte så mycket. Nej nu ska jag väll fortsätta att läsa en stund till innan jag går och läger mig.
 
Bild från terräng träningen för Björn 2012 men världens finaste Chico!