Victoria - Bara en av de ungdomar i långa landet lagom.

2013-09-21 @ 08:08:00
~ Victoria
* Alla uppmuntras att ha sina egna åsikter samt stå för dem - Har däremot du som ungdom åsikter och ifrågasätter något ombeds du hålla käften och anses sakna all typ av ödmjukhet.

* Alla ska ha sin egen identitet och ha rätt att se ut precis som var och en vill - väljer du docka att ha blått,lila eller rosa hår anses du vara konstig eller onormal.

* Kärlek är vackert och därför accepteras homosexualitet - dock är bög det värsta du kan vara och det värsta du kan kalla någon, eller?

* Mår du dåligt och beklagar dig det minsta är du en attentionwhore som bara vill ha uppmärksamhet - är du däremot väldigt glad ombeds du sluta flina som en idiot eftersom det faktiskt finns folk som mår dåligt.

* Är du väldigt smal är du antagligen sjuk på något sätt - men är du lite större ska du sluta klaga och börja träna, fetto.

* Ungdomar ska pushas framåt och våga visa sig och ta för sig - men samtidigt ska de helst stå i sitt led och inte sticka ut allt för mycket.

* Sverige ska vara ett land med ett öppet sinne - men samtidigt är det så mycket fördomsfulla landet mellanmjölk över Sveriges samhälle att jag blir spyfärdig!
 
 
Ja, jag generaliserar, kritiserar och framförallt provocerar. Men det kanske är dags att öppna ögonen lite och lära sig tänka lite utanför mjölkpaketet.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback